Potrebujete vyrobiť zrkadlo alebo sklo? neváhajte nás kontaktovať, pošlite nám rozmery a kontakt, vyrobíme Vám ho na mieru predajna@centrumskla.sk

Triediť podľa

Cena

Cena

  • 2,00 € - 129,00 €

POVRCHOVÁ ÚPRAVA

POVRCHOVÁ ÚPRAVA

Mriežky

Existuje 17 produktov.

Zobraziť 1-15 of 17 položiek

Aktívne filtre

A7CSR05-2900NABL - Mriežka

2192 € Cena bez DPH
(5/5) z 1
A7TD-3000 - Montážna páska

533 € Cena bez DPH
(4/5) z 1
GBPTD-3000 - Montážna páska

592 € Cena bez DPH
(4/5) z 2
JBP-3000NABL - Mriežka

975 € Cena bez DPH
(5/5) z 1

Chcete získať sklo najvyššej kvality pre svoje podnikanie, ktoré sa zaoberá spracovaním skla? Alebo potrebujete príslušenstvo na montáž? Ste na správnom mieste. Firma KRYSZTAL centrum skla poskytuje všetky tieto služby. V svojej ponuke máme okrem iného montážne pásky, ktoré sú ideálne na upevnenie rôznych predmetov a tiež hliníkové rámy, ktoré sú dobré pre sklenené steny a okná.

Montážne pásky

Základnou pomôckou každého sklenára sú montážne pásky na rôzne druhy skla. Čím sa vyznačujú? V prvom rade s veľmi silnou viskozitou. Pásky tejto výroby sú odolné voči poveternostným vplyvom, vďaka čomu sú univerzálne. Odolná obojstranná lepiaca páska nie je citlivá na vysoké teploty a rozpúšťadlá. S páskami môžete bezpečne upevniť predmety a poskytnúť im veľmi dobrú tuhosť. Montážne pásky možno ľahko použiť na hladké steny, okná, dvere, plasty a akýkoľvek typ skla. Môžu byť použité na pripevnenie predmetov, ako sú obrazy, fotografie, rámy, háčiky na steny, sklenené, plastové a kovové predmety. Spoločnosť ponúka pásky rôznych šírok a dĺžok - od 3 do 60 metrov. Pásky sú dostupné v čiernej farbe. Dajú sa jednoducho strihať na akýkoľvek tvar alebo dĺžku. Upozorňujeme, že kvôli mimoriadne silnej priľnavosti by sa páska mala jemne a opatrne odlepiť od povrchu, aby bola chránená pred poškodením.

Hliníkové rámy

Systém hliníkových rámov vyrábaný spoločnosťou KRYSZTAL centrum skla je určený okrem iného aj na výrobu okien. Je široko používaný pri výrobe dvojitých a dokonca trojitých okenných jednotiek. V ponuke spoločnosti sú hliníkové podpery rôznych dĺžok, takže každá firma zaoberajúca sa výrobou okien si nájde to pravé pre seba. Rámy sú navrhnuté tak, aby zlepšili vzhľad akéhokoľvek okna alebo výkladu. Hliníkové rámy tejto značky sú výbornou alternatívou k drahším náprotivkom na trhu. Sú ideálne pre nové okenné krídla, ako aj pre renováciu starších okien.

Spoznajte naše služby

Spoločnosť KRYSZTAL centrum skla pôsobí na Slovenskom a Českom trhu už takmer dvadsať rokov. Zaoberáme sa výrobou a distribúciou skla pre maloobchodných aj veľkoobchodných zákazníkov. Okrem toho sa naša spoločnosť špecializuje na výrobu a expedíciu vysokokvalitného príslušenstva súvisiaceho so sklárskym priemyslom. Rýchla doprava, spoľahlivý servis a odborná pomoc. Tieto vlastnosti robia spoločnosť KRYSZTAL centrum skla výnimočnou. Naša spoločnosť poskytuje záruku vrátenia peňazí, ak s vaším tovarom niečo nie je v poriadku. Navyše ponúkame atraktívne zľavy pre obchodných partnerov.